Dirijeaza Trenul

📅01.03.2021, jucat de: 1668 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Dirijeaza Trenul?

Bine v-am regasit pe site-ul nostru acum si aici, cand avem marea placere sa va oferim unul dintre cele mai noi si distractive jocuri cu trenuri online pe care le-am avut de ceva vreme, joc nou si foarte distractiv intitulat Dirijeaza Trenul, care este probabil diferit de majoritatea restului de jocuri cu trenulete pe care le-am avut, intrucat tu vei fi controlorul de trafic care va directiona trenul in directia corecta.

Trenul va merge automat pe sinele de cale ferata, dar cand te afli la intersectii unde te-ai putea lovi de masini sau de alte trenuri, da click pe tren ca sa il opresti, intruat un accident inseamna ca trebuie sa o iei de la inceput. Vei merge pe la statii si vei lua pasageri, oprindu-te automat, si trebuie sa ii duci apoi si sa ii lasi la statia de culoarea lor, primind bani daca reusesti.

Ca sa faci trenul sa ajunga in directia corecta va trebui si sa dai click pe intrerupatoare ca sa schimbi sinele si sa poti dirija trenul intr-o noua directie. Fiecare nivel nou are un traseu mai dificil ca cel de dinainte, dar daca te concentrezi, cu siguranta le vei completa pe toate si te vei fi distrat pe cinste!

Dirijeaza Trenul

Cum se joaca Dirijeaza Trenul?

Folositi mouse-ul.