Off the Rails 3D

📅30.09.2020, jucat de: 1248 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Off the Rails 3D?

Jocul Off the Rails 3D apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi puteti sa conduceti cele mai interesante tipuri de trenuri 3D, insa trebuie sa fiti atenti si sa fiti siguri ca o sa puteti sa va ganditi fiecare miscare in avans.

Acesta este un joc de condus trenuri 3D, insa dragi prieteni este unul si de logica si de strategie, deoarece veti avea trei componente foarte importante in fiecare nivel de care trebuie sa tineti seama. Timpul, puterea trenului si combustibilul trenului 3D pe care trebuie sa il porniti de pe loc si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti in urmatoarea statie de tren.

Nu va fi usor deloc, deoarece fiecare harta 3D va fi diferita, iar traseul va fi diferit pana la urmatoarea gara, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa apasati pe MOUSE-u click stanga si sa faceti ca trenul sa accelereze in momentul potrivit, astfel incat sa nu ramaneti fara combustibil la mijlocul drumului si sa fie game over.

Trebuie sa mentineti o viteza constanta a trenului 3D, deoarece o sa vedeti cum veti avea de trecut dealuri si portiuni cu multe curbe, iar trenul vostru trebuie sa aiba destul de mult combustibil in fiecare nivel sa ajunga la gara inainte ca timpul sa expire, iar voi dragi copii o sa puteti sa colectati toate cadourile si sa acumulati cat mai multe puncte.

Veti vedea cat de multe puncte o sa acumulati in fiecare nivel, puncte pe care le puteti folosi pentru nivelul urmator si sa va cumparati imbunatatiri la puterea trenului 3D, la nivelul de combustibil si chiar sa imbunatatiti timpul pe care il aveti pus la dispozitie, iar voi o sa ajungeti sa castigati cat mai multe runde fara oprire. Distractie placuta!

 

Off the Rails 3D

Cum se joaca Off the Rails 3D?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.