Trenul Snake

📅11.03.2020, jucat de: 1600 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Trenul Snake?

Snake Train este noul joc cu trenuri in care va trebui sa dezvolti o abilitate speciala de a conduce un tren micut, insa foarte interesant cat mai bine in micul orasel pe care-l ai de gestionat. Jocul este unul destul de simplu, insa dragut, va trebui sa incepi prima misiune cu un tren mic rosu si tot ceea ce ai de facut este sa apesi click pentru a porni locomotiva si sa iei degetul de pe touchscreen pentru a se opri trenul. Opririle trebui sa le faci in fiecare gara astfel incat sa iei cat mai multi pasageri in trenul de pasageri si totodata sa descarci marfa in anumite statii pentru a primi banuti.

Dupa cum poti sa observi, la inceputul jocului trenul va avea doar locomotiva, insa in functie de numarul pasagerilor pe care ii culegi din gari se vor multiplica vagonele. Nu trebuie sa te opresti in gara pentru a culege pasageri, oamenii vor alerga dupa tine si se vor transfera in tren instant, jobul tau va fi sa te feresti de eventualele evenimente pe care le ai pe parcursul traseului, respectiv treceri de cale ferata unde se vor inchide barierele, obstacolele de pe traseu precum si multe alte peripetii.

Fiecare nivel al jocului iti va impune sa aduni un numar fix de calatori, motiv pentru care va trebui sa opresti in toate garile, iar dupa ce ai reusit sa transporti toti pasagerii vei putea sa treci la nivelul urmator al jocului. Incearca sa treci cat mai repede de primele 5 nivele ale jocului deoarece dupa acestea vei avea suficienti bani astfel incat sa reusesti sa iti cumperi un nou tren mai rapid, mai incapator si mai frumos.

Trenul Snake

Cum se joaca Trenul Snake?

cu mouse-ul va trebui sa pornesti si sa opresti trenul.