Cafeneaua Bobitei Intoarce si Potriveste

📅28.02.2021, jucat de: 892 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cafeneaua Bobitei Intoarce si Potriveste?

Nu au fost adaugate pana acum jocuri de memorie cu carti in categoria de Jocuri cu Cafeneaua Bobitei, dar nu mai putem spune acest lucru incepand de astazi, cand va oferim chiar in acest moment un jocut nou si foarte distractiv precum Cafeneaua Bobitei Intoarce si Potriveste, un joc super distractiv care cu siguranta iti va ajuta memoria si o va face mai buna pana vei termina de jucat acest jocut!

In fata ta vei avea carti cu fata in jos, si cu mouse-ul vei da click pe ele, doua deodata, si cand cele doua carti intoarse de tine sunt o pereche, cartile sunt eliminate, tu trebuind sa elimini toate cartile dintr-un nivel ca sa treci la urmatorul, unde te vor astepta si mai multe carti de potrivit.

Spre deosebire de majoritatea acestor jocuri, perechile pe care trebuie sa le faci nu sunt identice, ci tu trebuie sa potrivesti o carte cu un personaj sau obiect, cu o carte care are litera cu care ii incepe numele, astfel putand sa si inveti literele alfabetului intr-un mod distractiv, cu personajele tale favorite. Mult succes si distractie placuta iti dorim!

Cafeneaua Bobitei Intoarce si Potriveste

Cum se joaca Cafeneaua Bobitei Intoarce si Potriveste?

Folositi mouse-ul.