Cafeneaua Bobitei si Trenuletul Cuvintelor

📅27.02.2021, jucat de: 1202 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cafeneaua Bobitei si Trenuletul Cuvintelor?

In fiecare zi este o idee buna sa te joci Jocuri cu Cafeneaua Bobitei noi pe site-ul nostru, intrucat aceasta este cea mai noua categorie de Jocuri Nick Jr pe care am avut-o planificata pentru voi, si in care deja am adaugat jocuri foarte frumoase, continuand astazi cu Cafeneaua Bobitei si Trenuletul Cuvintelor, un joc educational care daca va fi jucat de copii, ii va ajuta mai bine la cunoasterea alfabetului si in a face propozitii.

In fiecare nivel ai o propozitie diferita de facut, si pentru a face asta te vei folosi de cuvintele date, pe care le vei lua cu mouse-ul si le vei aranja pe vagoanele goale ale trenuletului in ordinea corecta, intrucat el sunt amestecate altfel. Daca propozitia corecta, avansezi la urmatorul set de cuvinte, si tot asa, pana ai terminat toate propozitiile.

Nu trebuie sa stii nimic altceva, deci incepe distractia chiar acum, cum doar aici poti sa ai parte de ea, si ramai aproape, ca sa nu ratezi niciunul dintre celelalte jocuri interesante care urmeaza sa vi le oferim!

Cafeneaua Bobitei si Trenuletul Cuvintelor

Cum se joaca Cafeneaua Bobitei si Trenuletul Cuvintelor?

Folositi mouse-ul.