Centipedul Atari

📅25.02.2021, jucat de: 554 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Centipedul Atari?

Bine v-am gasit chiar acum pe site-ul nostru, unde urmeaza sa te joci o re-imaginare moderna si actuala a unui joc clasic de pe consolele Atari, joc intitulat Centipede, sau Centipedul, fiind un joc cu impuscaturi si de indemanare intr-un format de joc arcade, care sunt mereu foarte palpitante, te testeaza, si iti ofera o satisfactie enorma daca esti victorios.

Tu vei controla in partea de jos a ecranului un aparat cu care vei trage focuri, si pe care il misti pe harta din fata ta cu mouse-ul, oricum iti doresti. Trebuie sa misti aparatul in asa fel incat sa impusti centipedul care misca peste tot, caci daca te prinde si te mananca, pierzi, si trebuie sa o iei de la inceput.

Vei distruge nu doar centipedul, dar si paianjenii sau celelalte creaturi extraterestre ca si niste gandaci, incercand sa faci un punctaj foarte mare. Trebuie sa stii ca dupa ce omori de tot un monstru, un altul va veni, si tot asa, deci da tot ce ai mai bun ca sa incerci sa ajungi cat mai departe.

Mult succes va dorim tuturor, un timp cat se poate de distractiv, si speram sa va vedem incercand si alte jocuri noi si interesante pe care avem sa vi le oferim aici pe gratis!

Centipedul Atari

Cum se joaca Centipedul Atari?

Folositi mouse-ul.