44 de Pisici ABC

📅24.02.2021, jucat de: 858 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul 44 de Pisici ABC?

In ciuda faptului ca cel mai nou joc din categoria de Jocuri cu 44 de Pisici pe care vi-l oferim astazi este intitulat 44 de Pisici ABC, nu vorbim aici despre un joc cu litere, ci despre ceva mult mai palpitant si distractiv, si anume un joc cu skateboardul, in care solistul trupei pisicilor se da cu skateboardul prin oras, si tu ai sansa sa i te alaturi si impreuna sa aveti parte de un timp foarte distractiv, garantat!

Pana sa te dai cu skateboardul vei incepe prin a alerga, si in timp ce alearga pisica, tu dai click pe ecran atunci cand vrei ca ea sa faca sarituri. Ca sa castigi 100 de puncte colectioneaza obiecte precum sticle, microfoane, sau casti, primind acest numar de puncte pentru fiecare dintre cele trei obiecte.

Atunci cand vezi skateboardul vei putea sari pe el si sa te dai cu el, ceea ce inseamna ca vei fi invulnerabil timp de 10 secunde. Da, vor fi tot felul de obstacole pe strada in timp ce fugi, asa ca fa bine si evita-le, fie ca vorbim de hidrante, pietre, sau banci, caci daca le-ai lovit, ai pierdut.

Strange toate literele alfabetului pana ajungi la sfarsit de traseu pentru a castiga. Da-i start la joc chiar acum, caci stii ce ai de facut pentru a te distra, si speram sa ramai alaturi de noi si pentru alte joculete ce ti le vom oferi!

44 de Pisici ABC

Cum se joaca 44 de Pisici ABC?

Folositi mouse-ul.