Clifford si Viata Unui Caine

📅22.02.2021, jucat de: 815 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Clifford si Viata Unui Caine?

Clifford este un catel mare si rosu care este adorat de catre copii din intreaga lume, inclusiv in tara noastra, si ne bucuram mereu ori de cate ori putem sa va oferim Jocuri cu Clifford noi, jocuri precum cel de astazi care este intitulat Viata Unui Caine, pentru ca tu vei juca rolul de dadaca pentru catel cat timp fata care il ingrijeste de obicei trebuie sa mearga la o prietena sa o ajute cu ceva.

Astfel vei putea experimenta si tu cum este sa iti petreci o zi intreaga impreuna cu Clifford, si veti face patru lucruri principale impreuna. Te vei juca cu el, cum ar fi sa arunci cu lucruri ca el sa ti le aduca inapoi, il vei spala pe urma, pentru ca s-a murdarit in timp ce s-a jucat, si chiar ii vei citi si o carte, ca sa devina un catel si mai destept decat e deja.

Pe urma, vei avea si un mini joc de dress up in care poti sa ii schimbi aspectul acestui catel, imbracand-ul cu haine pentru caini cat mai frumoase si interesante. Este atat de simplu, mai ales pentru ca primesti instructiuni si ajutor ori de cate ori ai nevoie, asa ca incepe jocul acum, si vezi si tu cat de mult te vei putea distra!

Clifford si Viata Unui Caine

Cum se joaca Clifford si Viata Unui Caine?

Folositi mouse-ul.