Clifford All Around Birdwell

📅30.06.2020, jucat de: 962 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Clifford All Around Birdwell?

Catelusul Clifford se intoarce astazi dragi copii aici pe site-ul nostru, unde jocurile de pe Minimax sunt la mare cautare printre copii. Astazi, Clifford aduce jocul Clifford All Around Birdwell, in care dragi copii o sa va distrati explorand plaja alaturi de catelul vostru preferat.

Clifford are o zi plina de distractie pregatita aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti cat mai departe alaturi de acest catel mare si rosu. Va trebui sa folositi mouse-ul si sa il faceti pe Clifford sa se plime pe strada si sa reuseasca sa se intalneasca alaturi de prietenii sai catelusi.

O sa vedeti cum in momentul in care Clifford se intalneste cu un alt caine, o noua aventura se deschide pentru ca voi sa o jucati in acest joc 2020 pentru copii. Unul dintre aceste jocuri de-a vatiascunselea, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti personajul animal care se va scunde in spatele florilor, tufis, case sau obiecte mari.

Fiecare mica provocare din acest joc pe care o terminati alaturi de Clifford in acest joc o sa va aduca puncte in plus, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte si suntem siguri ca o sa vedeti cum catelul mare si rosu o sa se intoarca aici pe site-ul nostru cu diferite alte provocari interesante. Distractie placuta!

 

Clifford All Around Birdwell

Cum se joaca Clifford All Around Birdwell?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.