Salveaza Vidra Lotta

📅20.02.2021, jucat de: 531 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salveaza Vidra Lotta?

Lotta este o vidra adorabila care s-a pierdut in timpul unei calatorii ale sale printr-o padure cu care nu era foarte familiarizata, si cum a dat si o furtuna peste ea, saracutul animal a devenit ranita si murdara, pana cand a ajuns la cabana unei doamne din padure, unde tu cu aceasta doamna veti incerca sa puneti vidra inapoi pe picioare si sa o ajutati cat se poate de mult, totul in noul nostru jocut intitulat Salveaza Vidra Lotta.

In primul nivel al jocului vei scapa de aschiile prinse in blana ei cu un cleste, vei scapa de frunzele de pe animalut, o vei sterge de praf, o vei spala cu sapun, si o vei usca apoi cu un prosop. Ca sa inchei nivelul ii vei pieptana parul, ii vei pune o fundita in par, si o vei acoperi cu o patura.

Vei putea schimba stilul vidrei in urmatorul nivel, alegand o noua freza, putand sa-i colorezi blana, si vei pune pe ea o tinuta foarte draguta cu hainele si accesoriile disponibile. Pentru a gasi un nou habitat pentru Lotta vei rezolva un puzzle prin a misca piesele pana formeaza o imagine cu natura.

Pentru a-i face noua casa vei folosi un ciocan ca sa spargi niste pietre, vei taia buruienile cu o foarfeca, vei scapa de panzele de paianjen, vei matura pe jos, vei sparge si mai multa piatra ca sa aduci apa pana in vizuina, apa peste care vei face apoi un mic si dragut pod.

Pentru ultimul nivel al jocului vei putea decora noua vizuina a Lottei, schimband aspectul podului, punand pesti in apa, vei alege un pat confortabil, si vei putea chiar schimba culoarea apei. Te asteapta o aventura si un timp minunat, dupa cum poti vedea, deci de ce nu incepi jocul chiar acum si aici?

Salveaza Vidra Lotta

Cum se joaca Salveaza Vidra Lotta?

Folositi mouse-ul.