Sonic Aventura in Alergare

📅23.08.2020, jucat de: 1366 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sonic Aventura in Alergare?

Cele mai noi jocuri de aventura va asteapta chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde celem ia noi personaje precum Sonic X, vin alaturi de super jocuri de baieti si pentru copii in general, pe care voi le puteti incerca si pe telefon si pe tableta online gratuit.

Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi jocul Sonic Aventura in Alergare, un joc de baieti in care voi veti fi Sonic din nou, si trebuie sa va ajutati personajul preferat sa acumuleze cat mai multe puncte, ceea ce inseamna ca trebuie sa folositi MOUSE-ul si tastele SAGETI, astfel incat in cel mai scurt timp sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj.

Alaturi de Sonic, voi o sa va aflati in mijlocul unei aventuri extrem de interesante, in care trebuie sa alergati alaturi de Sonic X la viteza lui maxima pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa ajungeti la linia de finish inainte ca timpul sa expire, lucru care o sa va ajute sa aveti cel mai mare punctaj pana la finalul acestui joc pentru copii.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti ca Sonic nu are drum drept si fara probleme pe care sa alerge la viteza maxima. In aceasta aventura, drumul va fi format din insule, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa sariti peste fiecare loc gol dintre insule, astfel incat Sonic X sa nu cada in aceste gropi si sa fie Game Over.

Trebuie pentru a acumula puncte, sa reusiti sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa colectati fiecare inel de aur pe care il intalnii, astfel Sonic alaturi de voi va deveni cel mai bun jucator cu unul dintre cele mai mari punctaje din toate timpurile, iar noile aventuri cu Sonic vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Sonic Aventura in Alergare

Cum se joaca Sonic Aventura in Alergare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.