Jocul cu Emoji

📅18.02.2021, jucat de: 611 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Jocul cu Emoji?

Urmeaza sa iti oferim ceva unic si distractiv in categoria de jocuri puzzle, la fel cum o facem cu fiecare nou jocut adaugat pe site-ul nostru, asa ca speram ca pentru nimic in lume nu vei rata sansa de a te distra cu un joc precum Jocul cu Emoji, un joc de sortat si trasat linii cum nu ai mai vazut pana acum in aceasta categorie.

In fiecare nivel al jocului ti se dau doua randuri de emoji, poate chiar trei in nivelele ulterioare, si cu mouse-ul va trebui sa tragi linii intre perechile de emoji. Nu vorbim aici de emoji identice, ci de cele care se potrivesc tematic una cu cealalta, precum rujul cu buzele, norii cu fulgerele, sau albina cu mierea.

Daca ai trasat liniile intre emoji corect intr-un nivel, vei avansa la urmatorul, fiecare puzzle fiind mai complicat ca cel dinainte, dar cu destula concentrare si bunavointa, le vei putea completa pe toata, fara indoiala. Deci, ce mai astepti? Da tot ce ai la joc chiar acum, si nu ezita sa te joci si celelalte jocuri noi ale zilei cand ai terminat cu acesta!

Jocul cu Emoji

Cum se joaca Jocul cu Emoji?

Folositi mouse-ul.