Harley Invata sa Iubeasca

📅16.02.2021, jucat de: 594 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Harley Invata sa Iubeasca?

Nu ai cum sa ajungi dezamagita atunci cand te joci Jocuri cu Harley Quinn online pe site-ul nostru, lucru pe care ti-l garantam chiar in acest moment, cand fiecare dintre voi sunteti invitate sa incercati noul joc intitulat Harley Invata sa Iubeasca, un joc de machiat si imbracat cu una dintre supereroinele noastre favorite de la DC.

Harley nu a avut mereu parte de cele mai bune relatii, intrucat relatia sa cu Joker, care este cel mai faimos iubit al ei, a fost una destul de tumultoasa, si Harley considera ca nu stie cum sa iubeasca pe cineva asa cum trebuie, lucru pe care vrea sa il invete cu noul ei prieten, un baiat normal si de treaba.

Cei doi urmeaza sa mearga la o intalnire de Valentine's Day, si Harley are nevoie de ajutorul tau pentru un makeover. Incepe cu partea de machiaj, unde ii vie curata fata, ii vei spala parul ca sa nu mai fie colorat, il vei usca, si pe urma vei folosi machiaj precum ruj, farduri, sau creioane pentru sprancene, care o vor ajuta sa arate extraordinar.

Pentru a o imbraca te vei folosi de butoanele din partea dreapta a ecranului, de unde alegi diferite haine, accesorii, freze, si incaltaminte, cu siguranta rezultand intr-un look de invidiat. Pe urma te vei alatura indragostitilor la festival si la balciul la care vor merge, si te vei asigura ca intalnirea lor este una cu succes si plina de emotii si dragoste.

Ce mai stai pe ganduri? Incepe sa te distrezi chiar acum, si stai alaturi de noi ca sa te joci si alte jocute noi si distractive, zi de zi!

Harley Invata sa Iubeasca

Cum se joaca Harley Invata sa Iubeasca?

Folositi mouse-ul.