Eliza Experienta la Dentist

📅25.07.2020, jucat de: 824 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eliza Experienta la Dentist?

Printesa voastra preferata se intoarce astazi dragi copii aici pe site-ul nostru si aduce noul joc Eliza Experienta la Dentist, in care o sa vedeti ca printesa are dureri foarte mari de dinti, iar voi trebuie sa o ajutati sa isi repare dintii si sa scape de orice durere.

In acest joc pentru copii o sa fiti din nou dentisti, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti sa aveti grija in totalitate de pacientii vostri. Astazi, printesa Elsa din Regatul de Gheata este pacientul vostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Elsa sa scape de orice problema dentara.

O sa vedeti ca printesa Disney are foarte multe probleme la dinti, deoarece sunt stricati si are o infectie la limba, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi ustensilele speciale de dentisti pentru a fi siguri ca in cel mai scurt timp o sa ajungeti sa vedeti cum in cel mai scurt timp o sa faceti alegerile potrivite.

Trebuie sa folositi periute de dinti pentru a spala fiecare dinte in parte si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa aveti dinti curati inainte sa ii reparati pe cei stricati si zdrobiti. O sa vedeti cum o sa faceti alegerile potrivite pentru printesa Elsa, care o sa aiba o gramada de probleme dentare pe care trebuie sa vedeti cum o sa fiti cei mai buni dentisti.

O sa ii puneti aparat dentar printesei Disney si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa aveti toti dintii drepti si curati, astfel zambetul printesei Disney o sa arate cat mai bine si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Eliza Experienta la Dentist

Cum se joaca Eliza Experienta la Dentist?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.