Gheara Mecanica si Extraterestrii

📅15.02.2021, jucat de: 449 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Gheara Mecanica si Extraterestrii?

Probabil ca esti deja familiarizat cu jocurile cu gheare metalice, jocuri pe care le gasesti si in viata reala in multe locuri, intrucat poti sa introduci monede in aceste aparate, si cu mana sa controlezi o gheara cu care sa prinzi jucarii de tot felul pe care sa le dai apoi cuiva apropiat.

Ei bine, ceva asemanator vei face si in acest nou joc de indemanare, doar ca vei avea de capturat extrarerestrii cu gheara ta metalica, si va vom explica de ce si cum o vei face chiar acum si aici! Incepe prin a-ti alege cele trei intiale cu care vrei sa fi cunoscut, si poti alege si un avatar in forma unui extraterestru.

Pana la sfarsitul timpului acordat va trebui sa capturezi un anume fel si un anume numar de extraterestrii, caci altfel nu vei avansa la urmatorul nivel. Daca prinzi extraterestrii corecti, castigi cinci puncte, iei 2 puncte pentru cei bonus, si un extraterestru normal valoreaza doar un singur punct.

Apasa pe bara de spatiu sau foloseste mouse-ul pentru a opri gheara acolo unde vrei tu, trebuind sa o aliniezi in asa fel incat sa fie plasata peste extraterestrul pe care trebuie sa il capturezi, si apoi sa il prinzi. Da pe butonul rosu ca sa faci asta, si daca e disponibil, apasa butonul galben pentru a activa anumite bonusuri.

Distractie placuta va dorim tuturor, un timp minunat, si speram sa ramaneti aproape, ca sa vedeti si ce alte jocuri noi si distractive va vom oferi astazi aici pe gratis!

Gheara Mecanica si Extraterestrii

Cum se joaca Gheara Mecanica si Extraterestrii?

Folositi mouse-ul.