Patratelul Zburator

📅09.06.2021, jucat de: 412 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Patratelul Zburator?

Patratelul Zburator este fara indoiala unul dintre cele mai interesante jocuri de actiune arcade online pe care le-am adaugat pe site-ul nostru in ultima perioada, un joc care poate fi jucat si pe mobil si pe care il recomandam din toata inimia.

Invata cum sa te joci Patratelul Zburator chiar acum si aici!

Regulile jocului sunt simple, si dupa ce le vei invata in aceasta sectiune, vei putea sa dai tot ce ai mai bun la jucarea sa! Pentru inceput, trebuie sa stii ca te vei misca si vei sari cu patratelul tau folosind sagetile, si cu tasta sageata sus veti sari, sau veti zbura, daca o apasati consecutiv.

Trebuie sa dai tot ce ai mai bun pentru a ajunge la patratul portal de la capatul fiecarui nivel si astfel sa avansati la urmatorul, evitand pe traseu toate baltile de lava, gropile, capcanele, si obstacolele intalnite, ca sa nu mori si sa o iei de la inceput.

Ei bine, incercati si sa strangeti patratelele mai mici de pe traseu, trei in total, ca sa primiti trei din trei stele la finalul fiecarui nivel.

Cam asta e tot ce trebuie sa stii, deci iti uram mult succes, si te invitam cu drag sa vezi si ce alte jocute noi si distractive avem pentru tine aici, unul mai tare ca celalalt!

Patratelul Zburator

Cum se joaca Patratelul Zburator?

Folositi sagetile.