Autoboti Vs Decepticoni

📅14.02.2021, jucat de: 836 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Autoboti Vs Decepticoni?

Cei carora le-a fost dor sa se joace Jocuri cu Transformers noi pe site-ul nostru vor fi foarte bucurosi sa vada ca vor putea sa faca acest lucru chiar in acest moment, cand cel mai nou jocut din aceasta categorie tocmai ce a fost adaugat pentru voi toti, joc intitulat Autoboti Vs Decepticoni, unde vei ajuta robotii buni sa bata robotii rai, evident, caci mereu suntem de partea binelui!

Il vei controla pe Bumblebee, autobotul galben care este cel mai tanar membru al echipei, si a carui echipament pentru vorbit este defect, asa ca se foloseste de cantecele de la radio sa isi exprime gandurile si sentimentele. EI bine, el va zbura si tu il vei ajuta sa distruga cat mai multi deceopticoni care vor fi si ei in aer.

Il vei misca folosind tastele sageti dreapta si stanga, trebuind sa eviti sa te lovesti de inamici, si in acelasi timp sa prinzi din aer obiecte power-up cum ar fi scutul, care te apara si distruge robotii care te ating, sau mitraliera, care te ajuta sa tragi si sa impusti robotii inamici, sau unealta, care iti va repara robotul.

Incearca sa ajungi cat se poate de departe, si cu cat mai multi inamici distrugi, cu atat vei avea si un punctaj mai mare, lucru la care cu siguranta ar trebui sa te straduiesti. Iti uram mult succes la asta, dar si distractie placuta si un timp minunat cu jocurile noastre gratuite din fiecare zi!

Autoboti Vs Decepticoni

Cum se joaca Autoboti Vs Decepticoni?

Folositi sagetile.