Transformers Roboti Deghizati Creati Revista

📅01.02.2020, jucat de: 4790 ori, voturi: 19

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Transformers Roboti Deghizati Creati Revista?

In fiecare zi a saptamanii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, vo idragi prieteni o sa vedeti cum personajele Transformers va asteapta sa va jucati pe telefon si pe tableta pe care le puteti juca gratuit online! Astazi, o sa vedeti ca Transformers Roboti Deghizati Creati Revista este un nou joc 2020 pentru copii, in care trebuie sa fiti foarte creativi pentru a crea prima banda desenata de pe site-ul nostru.

Toate personajele Transformers in frunte cu Optimus Prime sau Bumblebee sunt prezente aici pe site-ul nostru, insa in jocul acestea de creativitate, voi sunteti personajele principale, iar folosindu-va imaginatia si mouse-ul de la calculator, trebuie sa creati o super revista sau banda desenata inspirata din "comic book" pe care le puteti gasi in America.

O sa gasiti in acest joc de creativitate un nivel intreg, in care trebuie sa asezati obiecte, fundal, roboti sau masini, texte dar si efecte speciale precum explozii, zgarieturi, gloante dar si fulgere, care o sa va faca revista sa fie una dintre cele mai populare de pe site-ul nostru.

Pe intreaga durata a jocului, voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece trebuie sa alegeti de a fi siguri ca puteti sa alegeti pana la asezarea in pagina. Cu trei ferestre, cu pagina taiata in jumatate dar si alte modele speciale. In fiecare casuta a paginii, puteti sa asezati un fundal dorit, pe care il puteti mari sau miscora, folosind mouse-ul si butoanele speciale din dreapta.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca Bumblebee dar si Optimus Prime vor fi personajele principale pe care le veti alege pentru revista voastra Transformers, iar noi dragi copii o sa continuam s aducem pentru voi o gramada de alte jocuri pentru copii cu roboti si cu masini robot pe care sa le puteti juca gratuit online.

Creati cea mai interesanta banda de desenat cu Transformers. Incepeti de la inceput si folositi elemente si culori diferite, astfel o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca fiecare personaj Transformers o sa devina cel mai bun prieten al vostru si o sa jucati multe alte jocuri de baieti impreuna cu Bumble Bee sau Optimus Prima gratuit aici pe ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Transformers Roboti Deghizati Creati Revista

Cum se joaca Transformers Roboti Deghizati Creati Revista?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.