Doctorita Plusica Joaca De-a Spalatul

📅13.02.2021, jucat de: 675 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Doctorita Plusica Joaca De-a Spalatul?

A trecut ceva vreme de ultima data cand v-am oferit Jocuri cu Doctorita Plusica noi pe site-ul nostru, lucru pe care suntem astfel foarte bucurosi sa il facem in acest moment, cand toti sunteti invitati sa aruncati un ochi peste jocul intitulat Doctorita Plusica Joaca De-a Spalatul.

Poate nu stiai asta, dar papusile si jucariile Plusicai, care vin la viata cu ajutorul magiei, nu doar se lovesc atunci cand se joaca, dar se si murdaresc foarte tare, motiv pentru care dupa fiecare zi plina de joaca si distractie, Plusica le spala. Tu o vei ajuta la asta chiar acum, caci nu este atat de usor precum pare.

Printre jocurile pe care le veti juca este sa va dati pe leagan, dar si baschet, sportul favorit al papusilor. Vei pune papusile sa se spele pe maini, ii vei clatari cu apa, si bulele care ies din acest lucru pot fi sparte prin a da click pe ele si a primi puncte la schimb. Usuca mainile jucariilor cu un prosop de hartie pe care trebuie sa il arunci la gunoi pe urma.

Vei face asta dupa fiecare sesiune de joc, in care vei face si alte lucruri precum sa va dati pe tobogan, sa sariti coarda, veti merge la un picnic, va veti juca in nisip, si multe altele. Te invitam sa-i dati start la joc si la distractie chiar acum, si speram ca veti incerca si alte joculete noi ce vi le oferim astazi aici!

Doctorita Plusica Joaca De-a Spalatul

Cum se joaca Doctorita Plusica Joaca De-a Spalatul?

Folositi mouse-ul.