Doctorita Plusica Gateste Briose

📅29.05.2020, jucat de: 770 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Doctorita Plusica Gateste Briose?

Astazi dragi copii va asteptam aici pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de un nou joc online extrem de dragut si de interesant, in care o sa va intalniti alaturi de Doctorita Plusica, iar ea a pregatit o noua provocare online de gatit in care trebuie sa fiti cat mai bine pregatiti.

O sa vedeti ca astazi, trebuie sa faceti tot posibilul ca alaturi de Doctorita Plusica, voi dragi copii o sa gatiti unele dintre cele mai gustoase si cele mai interesante briose de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati o reteta speciale de briose pe care toate micutele animale din clinica si personajele Disney de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca puteti ca alaturi de Doctorita Plusica sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a aduna fiecare ingredient din acest joc Disney pentru copii, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa gasiti lapte, oua, sare, zahar, faina sau decoratii dragute pentru briose pe care sa le gatiti impreuna cu Doctorita Plusica.

O sa gasiti o gramada de boluri, un aragaz cu cuptor dar si farfurii si forme de briose dragute pe care sa le folositi, astfel incat briosele voastre Disney vor delicioase si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa aveti o gramada de alte jocuri pentru copii cu Doctorita Plusica de gatit vor fi gata sa apara in continuare chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Doctorita Plusica Gateste Briose

Cum se joaca Doctorita Plusica Gateste Briose?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.