BTS Turneu Mondial

📅09.02.2021, jucat de: 1630 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BTS Turneu Mondial?

Trupa BTS este o trupa de K-Pop formata din baieti, si pentru cei care nu stiu, K-Pop este varianta de muzica Pop din Korea De Sud, si acest gen muzical are fani incredibili in intreaga lume, dupa cum suntem siguri ca au si in Romania, asa ca fanele acestei trupe se vor bucura enorm ca acum pot juca un joc online cu acesti cantareti.

Jocul acesta se gaseste chiar pe aceasta pagina, si este intitulat BTS Turneu Mondial, baietii alegandu-te pe tine ca sa fi stilista lor pentru turneu. In acest tip de show-uri, ei mereu trebuie sa fie imbracati cat se poate de frumos, dar si sa se poata misca si dansa, asa ca tu va trebui sa gasesti echilibrul perfect.

Si mai interesant este faptul ca ii vei imbraca pe baieti pentru trei concerte, fiecare intr-un oras diferit din lume, cum ar fi Tokyo, Paris, si New York, si pentru fiecare oras vei avea si o garderoba diferita. Costume, haine sport, tricouri, camasi, pantaloni, jachete si geci, caciuli, sepci, pantofi, lantisoare, si multe alte haine si accesorii iti vor fi puse la dispozitie.

Alege-le pe cele care iti plac cel mai mult pentru fiecare membru al trupei, si fa in asa fel ca si impreuna sa arate cat se poate de bine, ca o trupa adevarata. Incepe distractia acum, si nu pleca nicaieri, caci ar fi pacat sa ratezi alte jocuri de fete noi pe care vi le oferim aici zi de zi!

BTS Turneu Mondial

Cum se joaca BTS Turneu Mondial?

Folositi mouse-ul pentru a imbraca baietii din BTS.