Curse Monster Truck Extreme

📅09.02.2021, jucat de: 1231 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse Monster Truck Extreme?

Pentru cei foarte multi baieti si barbati care ne viziteaza site-ul am adaugat chiar in acest moment un nou super joc de curse in 3d si in doi jucatori, ca tu si prietenul tau sa va distrati pe cinste conducand masini monstru, masini gigantice foarte rapide si sa va dati la intrecere unul cu altul in acest joc intitulat Curse Monster Truck Extreme.

Dupa cum ziceam, masinile vor fi de tipul monster truck, si veti putea in primul rand sa incercati modul de condus liber, in care doar explorati harta si faceti trucuri, sarituri, si alte scheme care va permite traseul sa le faceti, sau puteti incerca modul de curse si sa va dati la intrecere pentru a fi primul care trece linia de sosire.

Un jucator va folosi tastele sageti si tasta N pentru a conduce, si celalalt jucator foloseste tastele W, A, S, D, T. Tastele T si N sunt pentru a activa nitro atunci cand ai energia necesara. Cu monezile castigate din curse vei putea merge in garaj si sa cumperi noi masini monstru, asa ca nu ezita sa o faci pentru niciun moment! Distractie placuta amandurora!

Curse Monster Truck Extreme

Cum se joaca Curse Monster Truck Extreme?

Folositi sagetile si tasta N, tastele WASD si tasta T.