Mine Sweeper

📅07.02.2021, jucat de: 503 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Mine Sweeper?

Va introducem chiar acum cu mult drag la jocul Mine Sweeper, care este o noua versiune a acestui clasic joc pe care probabil multi dintre voi il stiati deja, din moment ce era un joc clasic introdus pe sistemele cu Windows, si este un joc arcade si mai vechi care este unul dintre primele jocuri video.

Este un joc puzzle cu o premiza interesanta in care trebuie sa iti folosesti inteligenta si spiritul de observatie ca sa castigi, lucru pe care te invatam cum functioneaza aici si acum, caci suntem siguri ca nu toti dintre voi ati jucat astfel de jocuri pana acum! Alege nivelul de dificultate cu care esti confortabil pentru inceput.

Vei da click pe placile din fata ta ca sa vezi ce ascund in spatele lor, dar daca ai ghinionul sa descoperi una care are o mina, adica o bomba, in spatele ei, ea va exploda si vei pierde. Evident, poti sa o iei de la inceput si sa faci o treaba mai buna. Poti sa pui sau sa elimine steaguri pe placi, lucru care sa te ajute sa eviti mine, lucru pe care il faci dand click si tinand apasat pe placa respectiva.

Da click pe fata zambitoare ori de cate ori doresti sa o iei de la inceput ca sa faci o treaba mai buna. Acum ca ai invatat toate aceste lucruri, vei putea da tot ce ai mai bun la joc si sa te distrezi pe cinste!

Mine Sweeper

Cum se joaca Mine Sweeper?

Folositi mouse-ul.