Sezoane Angry Birds

📅17.09.2020, jucat de: 1023 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sezoane Angry Birds?

Veti gasi aici pe site-ul nostru o gramada de jocuri cu Angry Birds, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o super provocare numita Angry Birds Sezoane, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte rapizi astfel incat sa terminati fiecare sezon pana la finalul jocului.

Nu o sa fie usor deloc sa deveniti cei mai buni jucatori, deoarece dragi copii o sa vedeti cum personajele Angry Birds au pregatit pentru voi un sezon intreg cu imagini puzzle, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, veti ajunge sa reusiti sa terminati imaginile puzzle.

Acesta este un nou joc puzzle de baieti si de fete, in care personajele Angry Birds au nevoie de ajutorul vostru, deoarece dragi copii o sa vedeti cum fiecare imagine este diferita si trebuie sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa aveti o imagine puzzle completa cu micutele personaje Angry Birds de pe site-ul nostru.

O sa gasiti astazi 8 imagini puzzle cu Angry Birds, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa le vizitati pe fiecare si sa reusiti sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit. Imaginile sunt diferite, iar personajele Angry Birds vor fi de diferite culori, lucru care osa faca rezolvarea puzzle-urilor din ce in ce mai dificila. Distractie placuta!

Sezoane Angry Birds

Cum se joaca Sezoane Angry Birds?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.