Angry Red Birds

📅28.10.2020, jucat de: 202 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Angry Red Birds

Ne pregatim sa aducem pentru voi o super provocare din categoria de jocuri cu Angry Birds aici pe site-ul nostru si este jocul este numit Red Angry Birds, care in limba romana ar fi Angry Birds Rosii.

In acest joc de baieti si pentru copii, o sa vedeti ca personajul principal din jocul de indemanare este Red, unul dintre personajele principale din filmul Angry Birds. Red este personajul principal si a adus pentru voi o noua provocare Angry Birds, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte pana la finalul jocului.

Voi dragi copii o sa vedeti ca fiecare nivel din acest joc Angry Birds va fi diferit, cu diferite structuri si diferiti mici inamici pe care trebuie sa ii invingeti pentru a avea cel mai mare punctaj. Bine inteles puteti sa folositi MOUSE-ul pentru a juca, insa daca va jucati pe telefon sau pe tableta veti avea alte controale pe care le folositi cu degetul.

Veti vedea cum micutii porcusori si pasarele verzi vor fi si ele prezente drept inamici, care vor fi ascunsi prin diferite structuri construite din scanduri, lemn, beton, gheata sau sticla, pe care voi trebuie sa le distrugeti alaturi de Red.

Trebuie sa folositi MOUSE-ul, sa trageti de sfoara de la prastie si sa fiti siguri ca o sa aveti o traiectorie foarte buna pentre personajul vostru, deoarece punctajul va fi luat in considerare pe baza numarului de lovituri pe care o sa il aveti in fiecare nivel pana la final. Distractie placuta!

 

Angry Red Birds

Cum se joaca Angry Red Birds?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!