Deseneaza Drumul

📅06.02.2021, jucat de: 795 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Deseneaza Drumul?

Deseneaza Drumul este un minunat joc ce combina lumea jocurilor puzzle si cea a jocurilor de desenat, rezultand intr-un joculet distractiv care te provoaca si care te face mai destept si mai creativ in acelasi timp, lucru pe care te invitam sa il faci si tu chiar acum, noi invatandu-te acum si aici ce ai de facut, nu te stresa!

Vei avea o lume in fata ta care este asemanatoare si inspirata de catre lumea jocurilor flappy bird, intrucat vei avea tuburi verzi si in partea de sus si in cea de jos a ecranului, tu trebuind sa eviti ca masina ta sa se loveasca de ele sau sa ramana blocata, caci daca se intampla asta, trebuie sa o iei de la zero.

Pentru ca masina sa avanseze ea are nevoie de un drum, drum pe care tu i-l construiesti folosind mouse-ul, dand click si tinand apasat si miscand mouse-ul pe ecran ca sa creezi linia. Incearca sa o desenezi ca sa eviti tuburile verzi, dar si ca sa strangi un numar cat mai mare de monezi poti.

Vezi cat de departe poti sa ajungi, cat de multe monezi poti strange, si nu ezita sa ne spui in comentarii, dar si sa te joci alte jocute noi ale zilei doar pe site-ul nostru!

Deseneaza Drumul

Cum se joaca Deseneaza Drumul?

Folositi mouse-ul.