Curse Grand City

📅06.02.2021, jucat de: 1547 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse Grand City?

Daca ai un prieten sau un frate cu care iti place sa te joci jocuri de curse cu masini in doi jucatori, ei bine, te vei bucura la maxim ca poti sa te joci un super joc de acest fel chiar in acest moment, cand pe site-ul nostru va invitam acum pe toti sa aruncati o privire peste Curse Grand City, care are o locatie deja populara in lumea jocurilor cu masini 3d online.

Vei avea trei moduri in care te poti juca jocul, dar inainte de asta, invatati cum sa va controlati masinile. Primul jucator va folosi tastele W, A, S, D pentru a conduce, F pentru NOS, bara de spatiu pentru frana de mana, iar al doilea jucator foloseste tastele sageti pentru a conduce, K pentru NOS, shift pentru frana de mana.

Primul mod despre care iti spunem este cel de curse, in care trebuie sa treci primul linia de finish in cele 10 curse la care poti sa participi. Pentru modul de condus liber, foloseste-te de dealuri, de rampe, si celelalte obiecte puse pe traseu pentru a face puncte la schimb pentru cascadoriile facute.

Ai si un mod cu provocari, in care trebuie sa parcurgi diferite trasee din orasul Grand City, marele oras, si sa le termini in timpul in care ti se da. Este atat de simplu, asa ca alege modul care te intereseaza cel mai tare, da tot ce ai mai bun la joc, si fa bine si spune-le si prietenilor tai despre acest joc super tare si gratuit pe care il pot gasi si juca aici!

Curse Grand City

Cum se joaca Curse Grand City?

Jucatorul 1: tastele W, A, S, D, tasta F, bara de spatiu. Jucatorul 2: tastele sageti, tasta K, shift.