Mulan si Noul An Chinezesc

📅05.02.2021, jucat de: 576 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mulan si Noul An Chinezesc?

Pe 31 Ianuarie este data in care intreaga si vasta tara a Chinei trece in noul an dupa calendarul lor antic, si fiecare an este reprezentat de catre o zodie, zodia anului acesta fiind cea a taurului, si, ghici ce, si Mulan de la Disney este nascuta tot in zodia aceasta, asa ca va avea cu siguranta un an extraordinar.

Ca sa il inceapa cu brio, ea vrea sa arate extraordinar de celebrarile acestei sarbatori, lucru la care o vei putea ajuta chiar tu aici si acum jucandu-te jocul Mulan si Noul An Chinezesc, un joc care are machiaje, haine de imbracat, dar si locatii de decorat, totul in aceasta ordine, si dupa cum iti relatam in continuare.

Vei incepe cu machiajul printesei, pe care il faci folosind ruj, farduri, creme, si poti chiar sa ii pictezi si fata. Pe urma o vei imbraca, alegand haine frumoase cu modele traditionale din China, si vei completa tinuta cu pantofi, accesorii minunate, si nu uita sa ii alegi si o freza care crezi ca i se potriveste.

Termina jocul prin a folosi butoanele din fata ta sa decorezi incaperea in care va avea loc petrecerea de Anul Nou, pe care daca o faci primitoare, toata lumea se va simti minunat, fara indoiala.

Mulan si Noul An Chinezesc

Cum se joaca Mulan si Noul An Chinezesc?

Folositi mouse-ul.