Geisha Rutina de Piele de Sticla

📅17.01.2020, jucat de: 703 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Geisha Rutina de Piele de Sticla?

O gramada de jocuri pentru fete sunt gata sa apara aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi o sa vedeti ca in acest joc Geisha Rutina de Piele de Sticla este cea mai noua provocare pentru fete pe care voi dragi copii il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online.

In acest joc de fete, voi dragi copii o sa vedeti ca o fata draguta pe nume Mulan, este personajul principal din acest joc online de machiat, iar voi o sa vedeti ca printesa Disney va avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine. Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa o ajutati pe buna voastra prietena sa devina o adevarata geisha cu pielea faciala de sticla.

Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca Mulan va avea mare nevoie de ajutor sa devina prima printesa Disney geisha de pe site-ul nostru. Voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum folosind mouse-ul o sa reusiti sa gasiti haine dragute, machiaje moderne dar si accesorii si coafuri dintre cele mai dragute, care sa o faca pe Mulan sa fie una dintre cele mai moderne geishe de pe site-ul nostru.

Alaturi de Mulan o sa vedeti ca in acest joc spa, o sa faceti alegetile potrivite pentru ca printesa Disney sa arate cat mai bine in ipostaza de geisha. Trebuie sa faceti tot posibilul ca alaturi de Mulan sa deveniti cei mai buni designeri si sa creati o rutina speciala pentru printesele Disney de pe site-ul nostru, pe care le puteti face sa arate ca si geishe adevarate.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de printesa Mulan, care o sa se intoarca aici pe site-ul nostru alaturi de o gramada de alte jocuri online de fete. Distractie placuta!

 

Geisha Rutina de Piele de Sticla

Cum se joaca Geisha Rutina de Piele de Sticla?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.