Super Puzzle cu Cascadorii

📅04.02.2021, jucat de: 1664 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Puzzle cu Cascadorii?

Nu ai cum sa fi dezamagit/a jucandu-te Jocuri cu Blaze si Masinile Uriase pe gratis pe site-ul nostru, unde echipa noastra de administrare va invita chiar acum sa descoperiti un joc ce are puzzle-uri de rezolvat, cascadorii de facut, si o gramada de distractie de avut, joc intitulat Super Puzzle cu Cascadorii, pe care speram ca nu il veti rata pentru nimic in lume!

Vei incepe prin a face o alegere, pentru a decide care dintre cele trei masini uriase doresti sa fii, dar si pe ce traseu va avea loc cursa. Masinile vor sa faca tot felul de sarituri, trucuri, si alte cascadorii, dar nu pot sa o faca pentru ca lipsesc parti din traseu, pe care tu va trebui sa le inlocuiesti.

Fiecare parte lipsa a unui traseu are o anumita forma geometrica, si tu trebuie sa identifici care este aceasta, si sa alegi forma corecta pentru a o pune in locul lipsa. Este un joc care astfel ajuta copiii mici care iubesc acest show sa invete despre formele geometrice, lucru care este foarte avantajos si folositor in viata lor.

Mult succes si distractie placuta va dorim, invitandu-va sa va jucati multe alte jocuri noi ale noastre pe urma, caci pe AJocuri distractia nu se termina niciodata!

Super Puzzle cu Cascadorii

Cum se joaca Super Puzzle cu Cascadorii?

Folositi mouse-ul.