Henry Pericol Litere Cazatoare

📅03.02.2021, jucat de: 1731 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Henry Pericol Litere Cazatoare?

Henry Pericol si prietenii lui raman unele dintre cele mai populare personaje Nickelodeon, motiv pentru care si in acest moment va invitam pe toti sa incercati noul joc intitulat Henry Pericol Litere Cazatoare, un joc de format cuvinte cu litere cum nu ai mai avut parte pana acum in aceasta categorie, asa ca ai toate motivele ca sa il incerci si sa te distrezi la maxim cu el!

Ei bine, ce trebuie sa faci este sa formezi cuvinte cu literele in forma de bile din bol, dand click pe litere in ordinea corecta a formarii unui cuvant, simplu. Daca cuvantul este corect, acele bile cu litere vor fi eliminate, si la schimb primesti puncte, tu trebuind sa te scapi de toate literele pe care le primesti ca sa castigi nivelul.

Deasemenea, ai grija sa nu lasi bolul sa se umple de litere, caci daca pierzi prea mult timp fara sa faci cuvinte, vei pierde si va trebui sa o iei de la inceput. Speram ca vei completa toate nivelele, te vei distra la maxim, si speram sa te vedem jucand si mai multe jocuri noi si distractive pe site-ul nostru!

Henry Pericol Litere Cazatoare

Cum se joaca Henry Pericol Litere Cazatoare?

Folositi mouse-ul.