Baloane si Guppy Puzzle in Casa Animalelor

📅02.02.2021, jucat de: 1159 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baloane si Guppy Puzzle in Casa Animalelor?

Ne bucuram foarte tare caci chiar in acest moment am putut sa revenim in categoria de Jocuri cu Baloane si Guppy de la Nick Jr, o pagina foarte indragita pe site-ul nostru, unde ne bucuram enorm ca va putem oferi noi jocuri interesante chiar in acest moment, precum jocul intitulat Baloane si Guppy Puzzle in Casa Animalelor, un joc puzzle educativ care este menit sa invete copiii despre diferite forme geometrice.

Sa inveti despre cercuri, dreptunghiuri, patrate, si alte forme geometrice este foarte important, dar poate fi complicat pentru unii copilasi, asa ca invatand in timp ce te distrezi cu personajele tale favorite este cel mai bun lucru pe care il poti face! Te vei juca impreuna cu animalele de companie ale pestisorilor, si anume un caine de apa, o pisica de mare, dar si un delfin dragut.

Trebuie sa construiesti casute pentru aceste animale, si acest lucru il vei face cu formele geometrice. Casele nu sunt complete, asa ca trebuie sa iti dai seama ce parti ale lor lipsesc din planul original, si apoi sa pui acolo unde trebuie forma geometrica corecta. Vei folosi mouse-ul pentru asta. Casele devin tot mai complicate, dar suntem siguri ca vei reusi sa completezi orice puzzle, daca te concentrezi.

Nu mai sta pe ganduri, ci incepe distractia cu pestisorii tai favoriti chiar acum!

Baloane si Guppy Puzzle in Casa Animalelor

Cum se joaca Baloane si Guppy Puzzle in Casa Animalelor?

Folositi mouse-ul.