Baschetbalisti Descurcareti

📅30.01.2021, jucat de: 424 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baschetbalisti Descurcareti?

Stim cat de mult le place copiilor sa se joace jocuri baschet online, la fel cum se joaca acest sport in realitate in intreaga lume, motiv pentru care in categoria noastra de jocuri sport am adaugat pentru voi toti jocul intitulat Baschetbalisti Descurcareti, un joc simplu si distractiv, in care si tu vei incerca sa fi descurcaret si sa inscrii cat mai multe puncte la un joc de aruncat la cos.

Nu va stresati, incat va explicam aici si acum tot ce aveti de facut, ca experienta jocului sa fie una simpla si super distractiva! Incepe prin a alege echipa nationala pentru care vrei sa concurezi, incat vei participa la un campionat mondial de baschet, asa ca da tot ce ai mai bun sa ajungi in finala si sa o si castigi!

In fata ta vei avea cosul, si o bara pe care se misca o sageata, si tu trebuie sa dai click pe ecran in momentul in care sageata e in zona verde. Cand ai un oponent in fata ta, apasa prima data cand sageata e in zona albastra, pentru a-l pacali, si apoi da pe verde ca sa faci aruncarea si sa inscrii.

Incearca sa vezi cat de multe puncte poti sa faci, dand tot ce ai mai bun de la inceput pana la sfarsit! Nu te opri aici, si incearca si alte jocuri noi si distractive ale site-ului nostru!

Baschetbalisti Descurcareti

Cum se joaca Baschetbalisti Descurcareti?

Folositi mouse-ul pentru a arunca la cos.