Petrecere Puzzle de Halloween

📅27.01.2021, jucat de: 1199 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Petrecere Puzzle de Halloween?

Bine v-am regasit in indragita categorie de Jocuri cu Patrula Catelusilor chiar in acest moment, cand echipa noastra de administrare este super entuziasmata de adaugarea jocului intitulat Petrecere Puzzle de Halloween, care este nu doar un joc ce are loc de sarbatoarea Halloweenului, cand copiii se imbraca in tot felul de costume si merg sa stranga dulciuri, dar este si unul dintre cele mai interesante jocuri puzzle pe care categoria le-a avut pana acum.

Catelusii s-au costumat, unii in vampiri, altii in cantareti sau magicieni, si sunt gata de distractie, dar esti si tu? In fata ta vor fi trei carti de poveste, care sunt carti cu ilustratii care iti arata o poveste prin imagini. Ideea este ca unele imagini lipsesc, si tu vei rezolva puzzle-uri ca sa completezi imaginile, si astfel sa completezi si povestea din fiecare carte.

Acest joc este educativ pentru copiii care vor sa invete despre forme geometrice, caci puzzle-ul este unul in care lipsesc diferite forme, cum ar fi triunghiul, cercul, patratul, dreptunghiul, hexagonul, si altele, si tu va trebui sa alegi forma corecta care lipseste, si cu mouse-ul sa o pui acolo unde ii este locul.

Asa rezolvi puzzle-urile si treci printre frumoasele povesti de Halloween, asa ca nu ar mai trebui sa ai nicio scuza de a nu te juca acest joc chiar acum!

Petrecere Puzzle de Halloween

Cum se joaca Petrecere Puzzle de Halloween?

Folositi mouse-ul.