Haideti Prieteni Catelusi Haideti

📅25.01.2021, jucat de: 2927 ori, voturi: 16

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Haideti Prieteni Catelusi Haideti?

Bingo si Rolly au mereu parte de distractie explorand lumea din afara curtii lor, lucru pe care il vor face si in continuare, cand echipa noastra de administrare va invita pe toti sa incercati noul joc intitulat Haideti Prieteni Catelusi Haideti, sau Go Pups Go, un joc in care cu acestia veti putea explora marea pe o barca, va veti da cu trenul, dar veti conduce si masini rapide, acest joc fiind despre viteza si miscare!

Este un joc distractiv si educativ in acelasi timp, si echipa noastra de administrare doreste sa va invete ce aveti de facut chiar acum si aici, ca sa puteti incepe distractia imediat, cum doar pe site-ul nostru puteti avea parte de ea! Cei doi catelusi vor sa se reuneasca cu stapanul lor, care a plecat in vacanta, si de acea veti calatori prin toata tara ca sa ajungeti la el.

In functie de mediul in care va aflati, alegeti vehiculul de care cei doi catelusi au nevoie pentru a avansa. Alegeeti masina pentru sosea, trenuletul pentru a trece prin munti, si barca pentru a naviga peste lacuri, rauri, sau peste mare. Vei incepe prin pune masina pe sosea, prima provoare a catelusilor.

Masina va merge inainte de una singura, vor trebuind sa dati click pe ecran ca sa sariti. Evitati baltile, ca sa nu alunecati, sariti pe drumuri mai inalte, si mai important, colectati oase pentru a face puncte. Aveti si obiecte ajutatoare, precum fulgerele, care va vor da mai multa viteza sa inaintati.

Mult succes in viitoarea voastra aventura, si va invitam sa incercati si alte Jocuri cu Prietenii Catelusi cum doar pe site-ul nostru puteti gasi si juca gratuit!

Haideti Prieteni Catelusi Haideti

Cum se joaca Haideti Prieteni Catelusi Haideti?

Folositi mouse-ul.