Insula Monstrilor Off Road

📅25.01.2021, jucat de: 1295 ori, voturi: 18

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Insula Monstrilor Off Road?

Pe site-ul nostru veti putea gasi intotdeauna unele dintre cele mai noi si mai distractive jocuri cu masini 3d de pe internet, lucru pe care va invitam sa il faceti chiar in acest moment, cand sunteti toti invitati sa aruncati o privire peste jocul Insula Monstrilor Off Road, si sa nu faceti doar atat, ci sa il si jucati si sa va distrati cu el, cum am facut-o si noi.

Cat de tare vi se pare ideea de a merge pe o insula conceputa special pentru a fi strabatuta cu masini monstru off-road, care au roti gigantice, sunt foarte inalte, si cu care poti face tot felul de trucuri extraordinare, toate acestea putand fi acum facute de catre tine daca te joci acest joc!

Cum se joaca? Nu te ingrijora, pentru ca iti explicam chiar acum si aici! Pentru inceput, alege daca vrei sa te joci de unul singur, sau te vei juca impreuna cu un alt jucator real, alegand modul 2 Player pentru doi jucatori. Pe urma, fiecare dintre voi va alegeti masina dorita, si ecranul va fi impartit apoi in doua pentru voi.

Mergeti pe traseul off-road, catarati-va cu masina peste stanci si peste dealuri, urcati rampe si faceti sarituri si trucuri, explorand la maxim insula off-road. Primul jucator foloseste tastele W, A, S, D pentru a conduce si N pentru mai multa putere, si al doilea jucator foloseste sagetile si tasta L pentru aceleasi lucruri.

Va dorim amandurora mult succes si distractie placuta, invitandu-va sa jucati si mai multe jocuri in doi pe site-ul nostru dupa acesta!

Insula Monstrilor Off Road

Cum se joaca Insula Monstrilor Off Road?

Folositi tastele W, A, S, D, N pentru primul jucator, si tastele sageti si L pentru al doilea jucator.