Tinute Albe de Iarna

📅24.01.2021, jucat de: 891 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tinute Albe de Iarna?

Tinute Albe de Iarna nu este doar unul dintre cele mai noi jocuri dress up de pe site-ul nostru, dar este si un joc in care te vei juca cu printese, eroine din filmele cu super eroi, dar si cu vedete din viata reala, intrucat personajele principale din film sunt Ariana Grande, Elsa, si Harley Quinn.

Ce au in comun cele trei este ca ele cred ca culoarea alba este cea mai buna pentru tinutele lor de iarna, pe care vor sa le faca sa fie si stilate si calduroase in acelasi timp, lucru la care tu le vei ajuta prin acest joc, unde poti sa devi stilista acestor trei vedete internationale.

Vei incepe prin a le face machiajul, in aceasta etapa avand cosmetice precum ruj, farduri, le vei aranja genele ochilor, si vei putea sa le schimbi si frizura tot din acelasi nivel.

O gramada de haine in alb vei avea apoi in garderoba din care vei alege ce vor purta fiecare, de la rochii, costume, geci, si multe altele, si nu uita de pantofi, dar si de accesorii, cum ar fi posete, caciuli, fulare, sau manusi.

Incepe sa te distrezi chiar acum, si stai aproape, ca sa nu ratezi alte jocuri noi pe care ti le vom oferi astazi aici pe gratis!

Tinute Albe de Iarna

Cum se joaca Tinute Albe de Iarna?

Folositi mouse-ul.