Scoala de Supereroi

📅14.07.2020, jucat de: 1552 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Scoala de Supereroi?

Astazi, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii o sa va puteti intalni alaturi de cele mai dragute personaje, care isi doresc sa mearga la Scoala de Supereroi, unde isi pot arata atat lor cat si voua ca pot fi adevarate fete supererou chiar daca sunt considerate printese Disney dragute.

In acest joc pentru fete, o sa va intalniti alaturi de Moana, Anna din Regatul de Gheata, papusa Barbie, Belle din Frumoasa si Bestia dar si cu Ariel din Mica Sirena, iar voi o sa mergeti impreuna cu ele la Scoala de Supereroi, in care cele trei printese si papusi vor dori sa se imbrace in adevarati supereroi, si sa le invete miscarile, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti pana la finalul acestui joc.

Pentru inceput, o sa va alegeti dragi copii personajul pe care doriti sa il ajutati sa devina prima fata supererou de pe site-ul nostru. Barbie, Moana, Belle sau Ariel sunt gata sa se prezinte in acest joc online, iar voi o sa vedeti ca trebuie sa le ajutati sa se imbrace in primele lor costume de supereroi. Primul pas este sa le machiate pe aceste personaje, astfel ca folosind mouse-ul, trebuie sa aplicati machiajele la ochi, pe frunte sau pe pometi pentru ca printesele si papusa Barbie sa fie frumoase chiar si supereroi.

Urmatorul pas este sa gasiti costumul de supererou perfect pentru fiecare personaj in parte, astfel ca o sa vedeti cum personaje precum Captain Marvel, printesa Leya din Star Wars sau Catwoman, Lara Croft vor avea o mica vestimentatie sau un costum de supererou pregatite in acest joc, iar voi o sa le imbracati pe aceste personaje in fiecare pentru a vedea care din ele se potriveste perfect. Distractie placuta!

 

Scoala de Supereroi

Cum se joaca Scoala de Supereroi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.