Pregatiri Pentru Petrecerea de Ziua Recunostintei

📅22.01.2021, jucat de: 615 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pregatiri Pentru Petrecerea de Ziua Recunostintei?

Pe site-ul nostru oferim mereu cele mai noi si distractive jocuri pentru fete online, lucru pe care il vom face si in acest moment, si nu pentru ultima data azi, asa ca fiti pe faza! Va oferim cu mare drag in acest moment tuturor jocul intitulat Pregatiri Pentru Petrecerea de Ziua Recunostintei, unde trebuie sa ajuti aceasta fata sa faca toate pregatirile necesare ca petrecerea de Thanksgiving pe care o da sa fie un adevarat succes!

Tu poti sa te introduci in joc ca gazda petrecerii pentru ca primul nivel al jocului consta in crearea avatarului tau, alegand tonul pielii, freza si culoarea parului, poti sa ii schimbi culoarea ochilor, ce culoare si forma au sprancenele ei, si nu uita sa o dai cu rujul preferat. Pe urma poti si sa imbraci personajul, avand foarte multe haine frumoase la dispozitie!

Urmeaza doua nivele in care vei gati. Pentru inceput, intr-un bol vei amesteca unt, sare si piper, ulei de masline, lamaie, si usturoi, amestecand aceste ingrediente si folosind apoi condimene si legume pe care le vei pune peste curcanul traditional acestei sarbatori.

Vei gati apoi o placinta de dovleac, folosind oua, lapte, unt, si alte ingrediente pentru a face reteta asa cum trebuie. Dupa ce ai copt placinta, vei decora farfuriile de pe masa, si ai terminat cu pregatirile, urmand ca sa inceapa sarbatoarea si toata lumea sa se distreze si sa se bucure de mancarea pe care ai gatit-o!

Pregatiri Pentru Petrecerea de Ziua Recunostintei

Cum se joaca Pregatiri Pentru Petrecerea de Ziua Recunostintei?

Folositi mouse-ul.