Goana Cumparaturilor de Black Friday

📅15.01.2021, jucat de: 494 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Goana Cumparaturilor de Black Friday?

Toata lumea deja stie ca Black Friday este ziua cea mai buna daca doresti sa cumperi tot felul de aparaturi si electrocasnice, dar in ultimii ani revolutia reducerilor a crescut asa de mult incat in aceasta zi speciala se fac reduceri masive si la alte lucruri pe langa electrocasnice, cum ar fi hainele, asa ca daca esti o fata care mereu vrea sa arate grozav, e o zi buna pentru improspatarea garderobei.

Ei bine, acest lucru il urmareste si fata din cel mai nou joc dress up al site-ului nostru, joc intitulat Goana Cumparaturilor de Black Friday, unde vei ajuta aceasta fata sa mearga la mall si sa cumpere cele mai tari haine, cei mai tari pantofi, accesorii incredibile, si alte achizitii care o s-o faca cea mai frumoasa fata.

Vei avea un magazin unde vei putea cumpara haine bune pentru o petrecere de bal, deci vei avea rochii, fustite, paltoane, sau pantofi cu toc, un alt magazin ofera haine mai urbane, cum ar fi bluze cu gluga, sepci, sau cei mai noi sneakersi, si poti sa vizitezi si magazinul sport pentru cei mai noi pantaloni de trening, sau haine pentru sala.

Mai exista un magazin care este defapt o sesiune de poze pentru moda, unde vei incerca o gramada de haine ca personajul nostru sa ajunga pe coperta unei reviste, si nu uita sa mergi si la salon si sa ii faci cea mai tare frizura. Du-te la aparatul cu coins, unde te joci mini-jocuri pentru a castiga bani pe care sa-i ai apoi pentru cumparaturi.

Ce mai astepti? Este atat de simplu si de distractiv, asa ca da-i start chiar acum, si invita-ti si prietenele sa se joace acest super nou joc!

Goana Cumparaturilor de Black Friday

Cum se joaca Goana Cumparaturilor de Black Friday?

Folositi mouse-ul pentru cumparaturi si pentru a imbraca fata.