Anul Perfect al lui Belle

📅14.01.2021, jucat de: 579 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Anul Perfect al lui Belle?

Belle, sau frumoasa din Frumoasa si Bestia este una dintre cele mai indragite printese de la Disney, o fata foarte frumoasa care adora sa citeasca, si care a avut si ea un an trecut foarte greu, ca noi toti, motiv pentru care ea vrea ca 2021 sa fie un an perfect, asa ca si l-a planificat inainte, avand cate o activitate principala pentru fiecare luna a anului.

Evident, ea vrea sa ramana foarte stilata si anul acesta, asa ca te invita sa te joci jocul Anul Perfect al lui Belle, unde o vei imbraca pentru fiecare activitate din cele 12 luni ale anului, cum ar fi sa mearga la sala, sa mearga la un picnic sau la un gratar, la gradinarit, pentru o petrecere de Halloween, sa mearga la ski iarna, si multe altele.

Evident, pentru fiecare dintre cele 12 luni vei avea o garderoba diferita care sa se potriveasca cu activitatea, pentru ca nu poti merge la sala imbraca pentru o nunta, ca exemplu. Garderoba va fi gasita in partea dreapta a printesei, de unde alegi haine pe care le combini cum doresti, adaugi accesorii pentru un look si mai tare, si nu uita sa alegi o frizura care crezi ca i se potriveste.

Nu sta pe ganduri, da-i start la joc chiar acum, si nu ezita sa arunci o privire si asupra altor jocuri de fete oferite pe gratis pe site-ul nostru!

Anul Perfect al lui Belle

Cum se joaca Anul Perfect al lui Belle?

Folositi mouse-ul pentru a imbraca printesa Disney.