Motociclete in Sky City

📅13.01.2021, jucat de: 1203 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Motociclete in Sky City?

Daca vrei sa te joci cele mai tari jocuri cu motociclete in 2, nu trebuie sa eziti sa incerci chiar in acest moment noul joc intitulat Motociclete in Sky City, unul dintre cele mai noi si mai distractive jocuri 3d ale zilei pe care vi le oferim gratis, si un joc foarte palpitant in care vei putea face lucruri extraordinare cu motocicletele tale, spre deosebire de viata reala.

Sky City este un oras enorm cu niste cladiri foarte mari, dar si strazi largi si pline cu rampe, cercuri, si alte lucruri pe care le poti folosi pentru a face diferite trucuri cu motocicleta ta, sau chiar si drift-uri, lucru recomandat de catre noi, intrucat primesti puncte in schimb atunci cand o faci.

Fa asta cat mai mult, pentru ca punctele pe care le-ai castigat pe poti folosi pe urma ca sa iti cumperi motociclete noi si mai rapide. Poti sa te joci jocul in doua moduri, si anume cel de condus liber, unde te deplasezi si conduci motocicleta cum doresti, sau cel cu curse, unde trebuie sa si castigi cursele la care participi.

Primul jucator va folosi tastele sageti pentru a conduce si tasta shift pentru nitro, pe cand al doilea jucator va folosi tastele W, A, S, D pentru a conduce si N pentru nitro. Mult succes dorim amandurora, si va invitam sa va distrati la maxim!

Motociclete in Sky City

Cum se joaca Motociclete in Sky City?

Jucatorul 1: sageti, shift. Jucatorul 2: W, A, S, D, N.