Doctorul Panda la Aeroport

📅13.01.2021, jucat de: 677 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Doctorul Panda la Aeroport?

Bine v-am regasit pe site-ul nostru, unde stim cat de mult le place copiilor sa se joace jocuri cu animale dar si jocuri cu avioane si aeroporturi, asa ca in acest moment suntem deosebit de bucurosi ca putem impartasi cu voi toti noul joc intitulat Doctorul Panda la Aeroport, unde nu vei face operatii, dar vei trece prin foarte multe operatiuni. 

Tu vei juca acest rol de panda, si ti se spune doctorul pentru ca esti unul dintre cei mai vechi angajati ai firmei, si stii foarte multe despre ce ai de facut. Tu te vei ocupa de foarte multe aspecte a unei imbarcari, precum check-in-ul pasagerilor, care este primul nivel. Alineaza animalele in rand pentru inceput, cum ar fi ursul, maimuta, elefantul, si ceilalti.

Fiecare iti va arata pasaportul, si tu trebuie sa pui pe el stampila corespunzatoare, in functie de forma de pe ea. Pe urma, te vei ocupa de ghiseul de lucruri gasite si pierdute, care este precum un mini-joc cu obiecte ascunse. Cate un animal vine si iti arata obiectul de care ai nevoie, si tu trebuie sa il identifici in camera si sa dai click pe el. 

Evident, vei face si alte lucruri, cum ar fi sa transporti pasagerii prin aeroport pana la poarta corecta, vei verifica bagaje si le vei incarca, sau chiar te vei asigura ca avionul decoleaza cu brio. Mult succes, distreaza-te, si nu ezita sa incerci si alte noi jocuri aduse azi tie gratis pe site-ul nostru!

Doctorul Panda la Aeroport

Cum se joaca Doctorul Panda la Aeroport?

Folositi mouse-ul pentru a interactiona cu pasagerii.