Paddington Agata Tablouri

📅11.01.2021, jucat de: 1916 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Paddington Agata Tablouri?

Paddington a revenit, si a revenit si distractia pe care tu o poti avea chiar in acest moment pe gratis pe site-ul nostru, unde va invitam pe toti sa aruncati o privire asupra noului joc din aceasta categorie de Jocuri Nick Jr, un joc intitulat Paddington Agata Tablouri, unde veti face exact ce sugereaza acest titlu, dar in continuare va spunem mai multe detalii.

Paddington locuieste impreuna cu familia Brown, si acestia vor avea acum ajutorul tau si al ursuletului pentru a pune tot felul de tablouri si picturi prin intreaga casa, decorand-o mai frumos. Doua dintre locatiile in care vei face asta sunt coridorul sau camera de zi. Tu vei alege unde vrei sa incepi.

Ti se vor da picturile care trebuiesc agatate, si cu mouse-ul le vei pune in camera acolo unde ti se arata locul lor, trebuind sa le potrivesti cu ramele de dimensiuni corecte. Inceara sa agati cat mai multe picturi posibile inainte ca cronometrul sau ajunga la 0, ca sa castigi cat mai multe puncte posibil.

Este atat de simplu sa te distrezi cu Paddington, asa ca fa-o chiar acum, si nu uita sa iti inviti prietenii sa se joace acest joc deasemenea!

Paddington Agata Tablouri

Cum se joaca Paddington Agata Tablouri?

Folositi mouse-ul.