Pescuit Fericit

📅10.01.2021, jucat de: 768 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pescuit Fericit?

Categoria noastra de Jocuri cu Pescuit este fara indoiala una dintre cele mai indragite pagini ale site-ului nostru, unde chiar in acest moment suntem foarte entuziasmati sa oferim fiecaruia dintre voi noul joc intitulat Pescuit Fericit, un joc de relaxare si de indemanare unde poti sa ai parte de o experienta de pescuit virtual de neuitat, pe care ti-o recomandam, si te vom invata si cum sa te joci jocul chiar acum si aici!

Deasupra apei vei avea un pescar intr-o barca, si undita sa se misca dreapta si stanga, tu trebuind sa dai click pe ecran ca sa o cobori in apa. Coboar-o in asa fel incat sa nimereasca pestii care inoata in rau, si prinde cat mai multi dintre ei, incat cu cat pescuiesti mai multi, cu atat vei avea un punctaj mai mare, bineinteles.

Ai mare grija sa nu prinzi si sa aduci la suprafata bombele care plutesc prin apa, pentru ca daca o faci, ele explodeaza si tu vei fi fortat sa o iei de la inceput, lucru pe care nimeni nu si-l doreste. Mult succes, distractie placuta, si nu uita sa revii aici si maine, cand vei fi asteptat din nou cu multe jocuri noi si interesante!

Pescuit Fericit

Cum se joaca Pescuit Fericit?

Folositi mouse-ul ca sa pescuiti online.