Pescuit si Linii

📅03.06.2021, jucat de: 569 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Pescuit si Linii?

Pentru ca stim ca va place sa va jucati jocuri de pescuit dar si jocuri cu potriviri, echipa noastra de administrare e foarte incantata sa va ofere chiar in acest moment jocul intitulat Pescuit si Linii, un joc puzzle si pescuit cum nu ai mai jucat pana acum aici, deci urmeaza sa ai parte de o experienta de neuitat!

Potriveste si pescuieste!

In acest joc, pentru a pescui, ce trebuie sa faci este sa potrivesti bile de aceeasi culoare intr-o linie, liniile putand fi orizontale, verticale, sau chiar in diagonala. Vei putea da click pe bile si sa le muti pe tabla de joc pentru a face aceste potriviri.

Trebuie sa potrivesti minim trei bile intr-o linie pentru a pescui un peste, dar cu cat elimini mai multe obiecte intr-o potrivire, cu atat vei pescui pesti mai mari, si asta inseamna ca vei castiga si mai multe puncte in acelasi timp!

Ai un mod de amatori, ai un mod de profesionisti, poti sa te provoci prin nivele, unul mai greu ca cel de dinainte, si poti sa incerci si modul de campionat, unde trebuie sa potrivesti mai repede si sa pescuiesti mai mult ca alti pescari.

Da-i start distractiei chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci ziua mai are sa va ofere si alte jocute distractive si de calitate!

Pescuit si Linii

Cum se joaca Pescuit si Linii?

Folositi mouse-ul.