Sarituri cu Marele Mike

📅10.01.2021, jucat de: 680 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sarituri cu Marele Mike?

Categoria de Jocuri cu Marele Mike este una dintre cele mai noi categorii de Jocuri Boomerang online oferite de catre site-ul nostru, unde chiar acum si aici suntem foarte bucurosi sa impartasim cu voi toti jocul intitulat Sarituri cu Marele Mike, care este primul joc cu catapulte si de sarit din categorie, asa ca ai destule motive pentru care trebuie sa-l incerci chiar acum, credeti-ne!

Ei bine, in acest joc, Mike se va afla intr-un tir cu basculanta, si din el il veti arunca in aer cat mai departe, scopul fiind sa faci o distanta foarte mare pana se opreste, si intre timp sa strangi cat mai multe sandvisuri din aer, caci el este un caine mare caruie ii este mereu foame.

Vei folosi mouse-ul ca sa misti sageata in unghiul la care vrei sa il catapultezi pe Mike, si vei avea o bara de putere jos, pe care trebuie sa dai click in momentul in care este cat mai umpluta, ca sa ai multa putere in aruncarea lui Mike. Astfel, vei ajunge departe, vei manca multe sandvisuri, si speram ca de fiecare data cand te joci iti vei bate recordul anterior.

Pentru a te duce si mai departe, exista flamingo gonflabili pe traseu, pe care daca Mike aterizeaza, il vor propulsa si mai tare. Este atat de simplu, asa ca va invitam pe toti sa va distrati chiar acum, va uram un timp minunat, si va invitam sa va jucati si alte jocuri noi astazi doar pe site-ul nostru!

Sarituri cu Marele Mike

Cum se joaca Sarituri cu Marele Mike?

Folositi mouse-ul.