Mighty Mops

📅09.08.2020, jucat de: 796 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mighty Mops?

Un nou joc 2020 cu Mighty Mike este gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar numele sau este Mighty Mops, un joc gratuit pentru copii in care osa vedeti ca Mighty Mike este din nou personajul principal, iar el a pregatit o super provocare pentru voi.

In acest joc cu animale, o sa vedeti ca Mighty Mike doreste sa ajunga cat mai departe in fiecare nivel, deoarece punctele pe care voi o sa le acumulati impreuna, o sa ii dea sansa sa aiba cat mai multe snak-uri de caini, pe care le adora si de abea asteapta sa le manance, astfel ca trebuie sa il ajutati sa aiba cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca folosind mouse-ul, o sa reusiti sa ii setati o traiectorie la inceputul fiecarui nivel lui Mighty Mike. Traiectoria este foarte importanta, deoarece trebuie sa ajungeti cat mai departe, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa il ajutati pe Mighty Mike sa fie aruncat in aer cat mai sus dar si cat mai departe.

Odata cu traiectoria, pe care o selectati din mouse, voi dragi copii trebuie sa il aruncati pe Mighty Mike in momentul in care bara de energie este aproape completa, astfel o sa vedeti cat de departe o sa il propulsati pe catelul vostru preferat, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Mighty Mike vor fi gata pentru voi.

In fiecare runda, Mighty Mike va avea si diferite obiecte pe jos care o sa il ajute sa isi continue aventura, astfel ca puteti sa aterizati pe diferite colacuri de salvare, si testoase, care o sa va arunce in continuare in aer. Distractie placuta!

 

Mighty Mops

Cum se joaca Mighty Mops?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.