Fetele Curcubeu Moda de Revelion

📅10.01.2021, jucat de: 548 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fetele Curcubeu Moda de Revelion?

Mereu va vom pune la dispozitie cele mai noi si mai distractive jocuri de imbracat fete gratis de pe internet, cum o facem chiar si in acest moment, cand invitam pe fiecare dintre voi sa incercati jocul Fetele Curcubeu Moda de Revelion, unde patru dintre fetele din Rainbow Girls vor putea fi imbracate de catre tine pentru a petrece revelionul cat mai stilate, incat lor le pasa mereu de felul in care arata.

Dupa cum am zis, exista patru fete de imbracat in acest joc, fiecare cu o culoare a parului inspirata de catre curcubeu si culorile sale, dar inainte de a le imbraca le vei face intai machiajul, care trebuie sa fie cat mai frumos, ca intreg look-ul fetelor sa fie de exceptie. Vei folosi ruj, fard pentru obraji si pentru ochi, dar in acelasi nivel poti sa le si modifici culoarea ochilor.

De-abia apoi incepi sa imbraci aceste fete, folosind meniul din dreapta lor, de unde poti alege frizuri care mai de care mai interesante, vor fi o gramada de tinute gata facute, asa ca incearca-le pe toate si alege-o pe cea perfecta pentru fiecare fata, si foloseste si accesorii precum cercei, lantisoare, posete, sau ochelari.

Fara indoiala, toate cele patru fete vor fi foarte multumite de stilul creat pentru ele, asa ca incepe distractia chiar acum si aici!

Fetele Curcubeu Moda de Revelion

Cum se joaca Fetele Curcubeu Moda de Revelion?

Folositi mouse-ul pentru a imbraca fetele.