Staruri Razboiul Intalnirilor

📅23.04.2020, jucat de: 951 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Staruri Razboiul Intalnirilor?

Jocul Staruri Razboiul Intalnirilor apare astazi aici pe ajocuri.ro, si voi dragi copii o sa vedeti ca aceste patru celebritati vor avea nevoie de ajutorul vostru sa castige primul razboi al intalnirilor de pe site-ul nostru, in care o sa va intalniti alaturi de papusi Barbie si cantarete precum Rihanna, Ariana Grande sau Selena Gomez.

Acesta este un nou joc 2020 de fete, pe care il puteti juca gratuit atat pe telefon si pe tableta. Daca va jucati pe calculator, o sa vedeti ca trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va juca. In acest joc de fete, o sa vedeti ca cele patru celebritati chiar daca sunt prietene, au ales sa se distreze si au inceput un razboi al intalnirilor romantice, iar voi le puteti ajuta sa castige.

O sa vedeti ca cele patru celebritati vor dori sa mearga la o intalnire romantica, iar ele isi doresc sa faca acelasi baiat sa se indragosteasca doar de una din ele, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa faceti o treaba foarte buna si ca o sa reusiti sa o ajutati pe fata voastra preferata dintre Barbie, Ariana Grande, Selena Gomez sau Rihanna sa castige acest razboi.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece la fel ca in orice joc fashion o sa vedeti ca fetele din acest joc vor dori sa se imbrace cu unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne haine, machiaje, coafuri si accesorii. Trebuie sa folositi mouse-ul si sa ajungeti sa creati cate o vestimentatie fashion cat mai eleganta pentru fiecare din Barbie, Selena Gomez, Rihanna si Ariana Grande.

Fiecare fata din acest joc va avea un stil vestimentar diferit, insa pentru a-l face pe cel mai popular baiat din joc sa se indragosteasca de una dintre aceste fete, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite. Trebuie sa gasiti camasi fashion, tricouri fashion, bluze fashion, blugi, rochii elegante, rochii dragute dar si fuste si salopete pe care fetele sa le imbrace si sa le combine, astfel pana la finalul acestui joc, o sa avem un castigaotr al razboiului intalnirilor. Distractie placuta!

 

Staruri Razboiul Intalnirilor

Cum se joaca Staruri Razboiul Intalnirilor?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.